Tutka on kasvu- ja kehittämishaluisille yrityksille tarkoitettu sparrauspaketti, jossa pääset nopeasti oman bisneksen ytimeen, tunnistat oikeat asiakkaat ja kasvun mahdollisuudet. Tutka kokoaa ympärillesi verkoston, josta saat vertaistukea ja bisneshyötyä. Tutka tekee tietä ja luo pohjan sinun yrityksesi kasvulle.

Tartu tilaisuuteen ja lähde mukaan!

Kokonaisuus sisältää yrityksellesi soveltuvin osin liiketoiminnan läpivalaisun ja kehittämiskartoituksen, yrityskohtaisen kasvusuunnitelman yrityskehittäjän kanssa, viisiosaisen valmennusohjelman, yrityskehittäjän kasvusparrauksen ja tuen kasvusuunnitelman toteutukselle. Lisäksi voidaan toteuttaa yrityskohtainen kehittämisprojekti, jossa on mukana myös Laurean opiskelijoita.

Valmennusohjelma muodostuu viidestä osiosta, jotka toteutetaan iltapäivän mittaisina työpajoina sekä niihin liittyvinä tietopaketteina:

AsiakastarveCamp: Mitä asiakaslähtöinen toiminta on käytännössä ja miten hyödynnän palvelumuotoilun työvälineitä palvellakseni paremmin? Vetäjänä toimii Kati Tawast.

TulevaisuusCamp: Miltä tulevaisuus näyttää trendien ja ennakoinnin valossa, entä mitkä ovat omat visioni liiketoiminnalle? Vetäjänä toimii Tarja Meristö.

LiiketoimintamalliCamp: Uudet liiketoimintamallit ja digitalisaation hyödyntäminen vetäjänä Kati Tawast.

MarkkinatCamp: Missä markkinassa toimin? Mitkä ovat kilpailuetuni, mitkä vahvuuteni? Mitä valintoja teen voittaakseni heikkouteni? Vetäjänä Oskari Vesterinen

BrändiCamp: Miltä näytän ulospäin? Miten erilaistun ja erotun positiivisesti? Vastaanko asiakkaitteni odotuksiin ja toiveisiin omassa viestinnässäni? Vetäjänä Eija Lipasti

Valmennus käynnistyy syyskuussa 2019. Kehittämisprojekteja on mahdollisuus toteuttaa aina kevääseen 2020 asti. Toinen valmennuskierros toteutettiin keväällä 2020. Katso kuvausta! 

Koronan vuoksi Länsi-Uudenmaan valmennus toteuteaan vasta syksyllä 2020. Aikataulu on tässä.

Valmennus on maksullinen: 200 € + alv / alle 5 henkilöä työllistävät yritykset ja 400 € + alv / yli 5 henkilöä työllistävät yritykset.

Tule mukaan valmennukseen! Ota yhteyttä alueesi kehittämisyhtiöön!tutkahanke.fi/…5/TutkaCampitLohja2020.pdf

Keuke

Posintra

  Novago